Om oss

Hanne M Knutsen 

Øystein Sørensen

Hanne M Knutsen

har utdannelse fra Dansforum-danselinje i Gøteborg (1985-86), Musikkteater utdannelse fra Laine Theatre Arts i London(1987-90), etterutdanning i Flamenco og contemporary dans i Amsterdam(1994-97) og jevnlig danset flamenco hos forskjellige pedagoger i Jerez, Sevilla, Madrid, Barcelona og Malaga.

 

Hun har siden 1990 jobbet som dans og scenekunstner, koreograf og pedagog i London, Amsterdam, Oslo, Trondheim og Moss, og turnert Norge rundt med Rikskonsertene/skolesekken i 5 år. Hun har også  satt opp egne produksjoner siden 1993 og kommer nesten årlig med nyskapende  forestillinger.

Som utøvende dansekunstner har hun spesialisert seg i å blande utrykkene flamenco og samtidsdans. Hun har utviklet en egen form, som hun bruker for å forsterke og underbygge tekst, musikk og teater hun jobber med.

 ( www.hmkscene.no) 

 

Hun koreograferer  ulike former for dansekunst, danseteater, teater, musikkteater, og kan undervise og koreografere innen stilarter som jazz, moderne, stepp, flamenco og musikkteater.

    

Øystein Sørensen

holder konserter, vokal seminarer og weekend workshops rettet mot pop /rock sang og performances. 

Mastergrad i "Performing and Related Studies" - Goldsmiths College, University of London.

Opptrer under artistnavnet Solon og har flere CD utgivelser og forestillinger på samvittigheten. (www.solon.no)

Han har lang erfaring  som pedagog og spesialiert seg som vokal pedagog innen rytmisk musikk(pop/rock/jazz). Øystein Sørensen er førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania.

Adresse

Ole O Liansgate 51, 1512 Moss

Email: hanne@duende.no
Tel: 977 19 606